ONZE TROEVEN

Kwaliteit en professionele aanpak

Wij beschikken over een een jarenlang opgebouwde expertise, die wij graag met u delen. Samen zoeken we naar een perfecte oplossing op basis van uw wensen en uw budget. Dit alles wordt vakkundig uitgevoerd door een team van gespecialiseerde en gemotiveerde medewerkers. 

100% maatwerk

U hebt de mogelijkheid om alles zelf te bepalen: kleur, materiaal, afmetingen, opstelling, ... Dit maakt dat u een uniek interieur krijgt zonder hiervoor een meerprijs te moeten betalen. Dit onderscheidt ons van traditionele spelers in de sector.

Voor elk wat wils

Wij zijn uw ideale partner voor  elke stijl, zowel voor een modern als voor een klassiek interieur. Bij ons komt alles aan bod!

Ook totaalprojecten

Riemslagh Solutions is ook de ideale partner voor uw totaalproject. Wij vinden niet enkel een oplossing voor uw meubels, maar ook voor elektriciteit, verwarming, gyprocwanden, ... tot de volledige inrichting!

Talrijke tevreden klanten

Onze belangrijkste troef is misschien wel de mond-aan-mond reclame van onze tevreden klanten. Wordt u er zelf ook een?

Gratis vrijblijvende offerte

Wij zorgen ervoor dat we u een oplossing aanbieden die binnen uw budget past. Wij maken graag een vrijblijvende offerte en lichten deze met plezier aan u toe.